Projecten

De projecten van Stichting Schoolbuurtwerk zijn divers en gericht op de eigen buurt van de school. Daarom worden er in elk project activiteiten gezocht in de omgeving van de school. Ons aanbodboekje is via onderstaande link te downloaden . Hierin vindt u een aantal voorbeelden van Schoolbuurtwerk-projecten die met allerlei scholen uitgevoerd kunnen worden. In overleg met de school worden de projecten op maat gemaakt.

Kosten

Stichting Schoolbuurtwerk levert maatwerk. Hierdoor zijn de kosten van de projecten afhankelijk van het type project. Zo is het project Herdenken en Vieren bijvoorbeeld duurder dan het project Voeding. Dit omdat de organisatie complexer is, of de kosten van de specialisten hoger. Ook is de tijdsduur van het  organiseren van levensechte lessen afhankelijk van de school en de locatie.

De projecten worden in een small, medium en large variant aangeboden, zodat iedere school de vrijheid heeft om te kiezen welk budget er ingezet wordt.

Na overleg over de inhoud, uitvoering en doelen van het gekozen project wordt een offerte samengesteld, waarin een kostenspecificatie zal worden meegestuurd. Het aantal uren voorbereiding, uitvoering en afronding worden hierin duidelijk weergegeven, waardoor een keuze kan worden gemaakt voor een variant. Als meer klassen van een school hetzelfde project doen, worden de kosten per project lager.

Bijgaand vindt u een voorbeeld van een kostenspecificatie.